PTM OHV Benzinemotoren

De PTM benzine motoren serie is ontwikkeld voor  toepassingen zoals voor constructie, generatoren, pompen en toepassingen voor in de industrie.

PTM Engines is een Europese organisatie welke is gespecialiseerd in import en export van verbrandingsmotoren. PTM Engines heeft verschillende partners in Taiwan, China, Korea, Duitsland, België en Nederland. Met één gezamenlijk doel het leveren van uitsluitend kwaliteit verbrandingsmotoren. PTM Engines levert zowel diesel- als benzinemotoren.

ptm engines logo

PTM Serie

De PTM serie bestaat uit een reeks krachtige motoren die geschikt zijn voor tuin- en parkmachines. De motoren worden gemaakt in de Europese fabriek van Loncin. Het welbekende merk dat al jaren betrouwbare en kwaliteitsmotoren produceert.

PTM Professional Serie

De professional serie van de PTM motoren is uitgevoerd met sterkere onderdelen zodat u de motoren kunt gebruiken voor dagelijkse werkzaamheden. Deze motoren zijn gebouwd om lang mee te gaan. De modellen 160 en 200 PRO zijn uitgevoerd met een horizontale as. U kunt bij elke motor de specifieke eigenschappen bekijken.

Sterkere Lagers

 VITON keerringen

Hoge kwaliteit cilinder

Sterkere klepgeleiders

 2 jaar garantie !!!

Krachtige en betrouwbare motor.