Over ons

Mijn naam is Mark Schoppers en heb sinds enkele jaren mijn bedrijf Schoppers Multiservice.

Waarom Multiservice? Ik houd mij graag bezig met alles wat om techniek draait. Mijn interesses gaan uit naar voertuigen uit de landbouw, industrie maar ook naar de auto’s en motoren. Voor mij kent de voertuigtechniek geen geheimen meer. Voor een aantal klanten beheer ik het wagenpark alsmede het complete machinepark. Zo onderhoud en restaureer ik auto’s. En houd ik o.a. de machines bij van een klant uit de hoveniersbranche.

Schoppers Multiservice – Partners

Om uw wagenpark te onderhouden, beheren en reparaties uit te voeren indien nodig zijn we dealer van Granit parts. Dankzij deze samenwerking kunnen we u snel weer op weg helpen bij een reparatie. Ook kunnen we preventief onderdelen vervangen als deze daar aan toe zijn. Zo gaat er voor u geen kostbare tijd verloren. U kunt op deze website ook zelf onderdelen bestellen. Klik hier voor een overzicht van de onderdelen.

Naast het beheren van het wagenpark en onderhouden van diverse machine parken ben ik dealer van het merk PTM motoren. Dit zijn verbrandingsmotoren die geschikt zijn voor toepassingen in de constructie, generatoren, tuin & parkmachines en industrie.

Bekijk hier een overzicht van de PTM motoren. Mocht u meer informatie willen over een bepaalde motor of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met info@schoppersmultiservice.nl

Agrarische onderdelen  PTM Motoren  Contact